Trenso verkeerskundige software

Trenso is een onderneming die zich bezighoudt met het ontwikkelen van verkeerskundige software. Momenteel is een zevental programma's verkrijgbaar waarvan regelmatig nieuwe versies worden uitgebracht. Suggesties voor aanpassingen of nieuwe programma's zijn altijd welkom. Neem daarvoor contact op met:


Trenso verkeerskundige software

Contactpersoon:
Adres:


Telefoon:
Email:

LinkedIn:
Erik de Jong
Sperwerstraat 4
5111 DM  Baarle-Nassau
Nederland
06 - 15 115 960


Trenso / Erik de JongU kunt ook gebruik maken van onderstaand reactieformulier:

Naam: *
Organisatie: *
Land:
Email: *
Vraag / Suggestie:

Updates en upgrades

Een update van een programma is een nieuwere versie van dat programma. Deze bevat alleen probleemoplossingen. Updates worden gratis aan klanten ter beschikking gesteld die het programma hebben gekocht. Elk programma heeft een versienummer dat bestaat uit een combinatie van drie cijfers. Een update kunt u herkennen aan het laatste cijfer in dit versienummer. Bijvoorbeeld versie 3.1.2: het betreft hier de tweede update van versie 3.1 van het programma (versie 3.1 update 2).

Een upgrade is een nieuwere versie van het programma die naast mogelijke probleemoplossingen tevens een complexer en nieuwer product omvat. Upgrades zijn niet kosteloos. Indien de klant een onderhoudscontract heeft afgesloten worden zowel updates als upgrades gratis aan de klant verstrekt. Zodra een upgrade is uitgebracht ontvangen klanten die geen onderhoudscontract hebben afgesloten geen updates meer.


Licentieprocedure

Via deze site kunt u gratis een demoversie van het gewenste programma
downloaden. Indien u vervolgens het programma wilt gaan gebruiken kunt u via het programma (zie 'Registreren' in het help-menu van het programma) of via deze site geheel vrijblijvend een gebruiksovereenkomst aanvragen. Als u de gebruiksovereenkomst invult en retourneert ontvangt u de volledige versie van het programma.Home | Info | DownloadsLeveranciersBestellenHelpdesk | Nieuwsbrief | Links